Efterårseventyr på Øresund

Efterårseventyr på Øresund

Din Fiskeguide - Fiskeguiden sildFlere arter topper her midt i efteråret, men specielt Øresunds fede høstsild er i en klasse for sig. De er nemme at fange, nemme at stege på pande eller røge i kulgrill eller røgovn, og så smager hjemmefanget frisk fisk bare helt vildt godt.

Klik på videoen "FISKEguiden - sild" her under, og lad dig inspirere til en rigtig hyggelig dag på Øresund. I videoen tage Gordon os med ud på turbåden Arresø fra Kulturhavnen i Helsingør. Men du kan også gøre det lidt mere privat sammen med dine vigtigste, i en båd fra Maritimt Center Helsingør på Nordhavnen, og sammen med lokalkendt og certificeret fiskeguide Bjarne Poulsen.

Grundlæggende er jeg meget enig i, at man skal ud og fiske efter de store høstsild på Øresund. Men vi bruger lidt andet grej og lidt andre metoder, som gør det hele lidt mere børnevenligt. Vi kan stadig fange mange fisk, men vi sørger for at holder griseriet på et absolut minimum - ikke mindst hjemme i køkkenet.

Som lokalkendt og certificeret fiskeguide giver jeg gerne de bedste tips og tricks til fiskeriet, rensning, filetering og naturligvis tilberedning på pande, i ovn, grill eller røgovn.

Alle hverdage i efterårsferien har du og din familie eller bedste venner (maksimum fire personer) mulighed for at booke en firetimers fisketur på Øresund. Vælg fx mellem en formiddagstur kl. 9-13 eller en eftermiddagstur kl. 13:15-17:15. Alt grej og udstyr er selvfølgelig inkluderet i prisen, som er kr. 1.900 for hele turen. Særligt tilbud, kun gældende i weekenden i uge 42, 2019: Kr. 1.500.

Kontakt mig ved at skrive en besked, en SMS eller giv mig et ring på 22 27 02 37, så tager vi den derfra.

For personer mellem 18 og 65 år skal du bare sørge for det personlige, statslige fisketegn. Se mere om fisketegnet her.

Med de bedste fiskerhilsner
Bjarne

FISKEguiden - sild