Temature

temature

Din Fiskeguide er din udbyder af fisketure på Øresund. Turene foregår med professionel dansk certificeret fiskeguide og er tilpasset mindre grupper. Det sikrer dine deltagere nærhed, kvalitetstid og langtidsholdbare oplevelser sammen i naturen.

Hornfisketur - Din Fiskeguide

Hornfisketur

I slutningen af april runder de første hornfisk pynten ved Kronborg, og stimerne er her i maj og det meste af juni. Sæt selv dit eget hold med familie, venner eller kolleger. Vi tager ud i en af bådene fra Maritimt Center, og vi prøver forskellige metoder for at fange de livlige hornfisk.

Familiefisketur - Din Fiskeguide

Familietur

Tag familien med på en sjov og spændende fisketur på Øresund. Det kan være med din egen kernefamilie, eller med en søster, bror, kusine eller fætter, måske med nogle af dem som bor i Jylland eller på Fyn, som endnu har det skønne fiskeri på Øresund til gode.

Fyraftensfisketur - Din Fiskeguide

Fyraftenstur – Fredagsbar

Sæt dit eget hold med nogle af dine bedste kolleger, og book en af turene herunder. Vi tager ud i en af bådene fra Maritimt Center, og vi prøver forskellige metoder for at fange det som forhold og årstid byder på.

Ladies Evening Out - Din Fiskeguide

Ladies Evening Out

Glem bøfferne og bearnaisesaucen for en stund, og sæt din kæreste eller mand på plads. Tag på en Ladies Evening Out-tur på Øresund med dine bedste veninder. Måske finder vi ud af noget godt at spise og drikke på turen, og undervejs får din gruppe tips og tricks til håndtering og tilberedning af verdens bedste og friskeste råvare: Fisk.

Makrelfisketur - Din Fiskeguide

Makreltur

I løbet af sommeren kommer der flere og flere makreller i Øresund, og i august og september er både stimer og de enkelte fisk størst. Sæt selv dit eget hold med familie, venner eller kolleger, og book en af de fede makrelture.

Fra Sund til mund - Din Fiskeguide

Fra Sund til mund

Hvis du er typen som går “all in” på gode naturoplevelser, hyggeligt samvær med de vigtigste mennesker i dit liv, ultrafriske råvarer og tilberedning af fisk “on location”, så er turene “fra Sund til mund” det helt rigtige for dig.